Loading Events
This event has passed.

Nova znanja nas pokreću!

ReStart project i Global Thinkers hub vas pozivaju da se novim znanjima, veštinama i umećima lansirate u život kakav ste oduvek želeli da živite!

JESTE LI SE IKAD PITALI MOŽE LI VAŠ ŽIVOT BITI KVALITETNIJI, USPEŠNIJI I ISPUNJENIJI?

Osećaš li trenutno nezadovoljstvo? Nalaziš li se u nekoj rutini i sve radiš „kako treba“ a nekako nemaš željene rezultate? Nedostaje li ti jasna slika šta tačno želiš u životu?

NLP Practitioner je edukacija koja će te garantovano pomeriti u željenom pravcu.

NLP ili neuro-lingvističko programiranje je metodologija iza koje stoji mnoštvo znanja i veština koje značajno unapređuju život svakog pojedinca i/ili kompanije.

Razumevanje kako funkcioniše naš mozak, koje sve filtere u komunikaciji koristi, koji mehanizmi rukovode našom komunikacijom i motivacijom i kako se poboljšamo u željenom pravcu, trajno mogu promeniti kvalitet naših odnosa sa svima koji nas okružuju. NLP se temelji na proučavanju kako vrhunski profesionalci iz najrazličitijih područja ostvaraju svoje izvanredne rezultate.

REZERVIŠI SVOJE MESTO I ISKORISTI 20 % POPUSTA

ŠTA JE ZAJEDNIČKO OSOBAMA KOJE DOLAZE NA NLP PRACTITIONER:

✔️ žele da nauče bolju komunikaciju

✔️ shvataju da je postavljanje ciljeva izuzetno važno i spremni su da nauče kako postaviti svaki svoj cilj prema receptima najuspešnijih ljudi

✔️ primećuju kako emocije upravljaju njihovim životima

✔️ primećuju da žive previše “rasejano” zbog čega imaju nedostatak energije i ne ostvaruju željene ishode

✔️ ne žele više da dozvole da prošlost definiše njihovu sadašnjost i spremni su to da otpuste

✔️ znaju da NLP metoda donosi odlične rezultate u poslovanju

✔️ osećaju da ne razumeju dovoljno ljude i spremni su to promeniti kako bi imali bolje privatne i poslovne međuljudske odnose

✔️ imaju neke nepodržavajuće navike koje žele promeniti

✔️ u periodu su života kada shvataju da im je hitno potrebna promena jer “jednostavno tako više ne mogu živeti”

✔️ žele da nauče kako da postanu režiseri vlastitog života i kreiraju ga onakvim kakvim žele

Trening vodi i akredituje Martina Đokić, sertifikovani trener IANLPa.

Sertifikat izdat od strane Internacionalne NLP Asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj.

KAKO IZGLEDA TVOJE NLP PUTOVANJE

9 modula

144 sata novih znanja

25 tema

KAKO JE TRENING KONCIPIRAN

Jedan vikend za jedan modul, u okviru 9 modula u narednih 9 meseci.

Tog vikenda provedi subotu i nedelju od 9h do 16:30h učeći nove tehnike i usvajajući nova znanja u inspirativnom okruženju.

 

 

PRVI KORAK predstavlja upoznavanje sa NLP metodologijom i širom slikom celokupnog Practitioner-a. 

Razumevanje komunikacije kroz otkrivanje naših i tuđih filtera i fokusa, postavljanje ciljeva i kako da se motivišemo kroz mehanizme motivacije, predstavljaju osnovu koju obrađujemo, da bismo unapredili odnose sa drugima u privatnom i poslovnom delu naših života.

 

 

 

Modul U MENI JE KLJUČ nas uči da se sami vratimo u dobro stanje i osvestimo unutrašnje mogućnosti.

Nakon što smo se upoznali sa opšim funkcionisanjem nas samih i drugih, učimo da u sebi pronađemo resurse koje posedujemo i usklađenost sa samim sobom. Fokus je na stvaranju dobrog stanja, da bismo manifestovali i predstavili sve što poželimo. Praktično, učimo nove alate uz koje postajemo stabilniji, bolji i jasniji, kako sebi, tako i drugima.

 

 

 

Treći modul FORMA SUŠTINE nas uči da zaboravimo na savetovanje i kako da sa dobro postavljenim pitanjem dođemo do pravog odgovora.

Zapravo, učimo da iz nesvesnog uma vratimo ono što smo pobrisali, izvrnuli, generalizirali i dođemo do uzroka. Fokus je na konkretnosti i tehnici na kojoj se zasniva i sam couching.

 

 

 

U četvrtom modulu učimo kako da se smirimo, posložimo, osvestimo prioritete i razmislimo pre nego što donesemo odluku.

Promena je osnova svakog rasta, a samim tim kako se prema njoj postavljamo utičemo na njen ishod. Učimo kako da obuzdamo svoje emocije i kroz to “hladne glave” spustimo loptu i uz pomoć novih tehnika dođemo do rešenja.

 

 

 

Nakon što smo naučili da se dovedemo u dobro stanje, unapredimo komunikaciju sa ljudima oko nas došli smo do toga da posložimo svoje kockice.

Sklanjamo prošlost i budućnost, fokusiramo se na prioritete u sadašnjem trenutku i učimo o doživljaju vremena, ruzumevamo kašnjenje, tačnost, rigidnost, spontanost i tako dalje. Zatim se vraćamo ciljevima, unapređujemo ih i postavljamo ih na željeno mesto u svom životu.

 

 

 

U ovom modulu vraćamo se našem unutrašnjem, nesvesnom svetu.

Upoznajemo se sa našim vrednostima i uverenjima, kao i sa tim koje mi to nesvjesne igrice igramo sa našom okolinom. Osvešćujemo naše životne pokretače kroz vrednosti, prepoznajemo da li ih živimo ili ne. Prepoznajemo koja to uverenja nas ograničavaju i učimo kako da ih okrenemo u svoju korist. Zatim upoznajemo se sa našim identitetima i kroz njih idemo ka ciljevima.

 

 

 

Na ovom modulu upoznajemo se sa magičnim svetom Walta Diseney-a.

Naše ciljeve obogaćujemo sa kreativnošću, idejama, koracima koji nas vode do realizacije, te analizom istih. Fokusiramo se na tehniku koja je stvorila veliki broj magičnih i inspirativnih svetova u životima mnogih ljudi širom sveta.

 

 

 

NA SVOJOJ STRANI smo u trenucima kada se punimo i uživamo u stvarima koje radimo.

U osmom modulu pronalizimo koje su to svakodnevne aktivnosti koje naš um, telo i emocije osvežavaju i hrane. Bavimo se tehnikama koje nas uvode u sadašnji trenutak, potpunim osluškivanjem i prepoznavanjem sebe samih. Spoznaćemo kakav smo mi to timski igrač prema sebi, tj. koliko toga radimo u svoju korist, a koliko ne.

 

 

 

Modul posvećen krunisanju puta koji smo zajedno prošli i slavljenju novih spoznaja do kojih smo došli.

Kroz retrospektivu svih 9 meseci prepoznajemo ko smo mi danas i slavimo uz mnogo emocija, pozitivne energije i svečane dodele sertifikata sve dosadašnje korake koje smo prošli da bismo sebe unapredili i poboljšali. Stigli smo do VELIKOG FINALA i sa lakoćom vidimo dalje i korake.

 

ISKUSTVA ZADOVOLJNIH POLAZNIKA

“Već duže vrijeme bavim se aktivno radom na sebi i ono što, po meni, NLP posebno ističe u odnosu na druge discipline jeste širok spektar metoda i tehnika. Korak po korak, usvajanjem novih znanja, podstiče se promjena koju priželjkujemo i, ulazeći u svoj nesvjesni um, otkrivamo odgovore na naše dileme i pitanja u nama samima. Razvijamo svoju svijest tako što spoznajemo uvjerenja koja imamo kao i obrasce ponašanja koji su nam nekada korisni, a nekad baš i ne. Preuzimanje odgovornosti za stvari koje nam se dešavaju i odluke koje smo donijeli je jedan vrlo koristan aspekt i nešto što je svakome neophodno za otklanjanje različitih blokada u svim sferama života. Upravo ta široka upotreba svih tehnika koje nam se ovdje nude je ono sto čini ovo putovanje kroz naš um posebnim i uzbudljivim.”

Dragana Savić, dipl. ing. arh.

“Za NLP-seminar sam se odlučila iz razloga da naučim nove metode za svoj budući posao kao socijalna radnica i općenito proširim svoj horizont. U toku svakog novog modula sam otkrivala neku novu stranu sebe. Mnogo snova, ciljeva i vizija sam konačno pomoću raznih metoda uspjela pretvoriti u realnost. Najbitnije od svega je za mene bila mogućnost upoznavanja novih ljudi. Svi smo na svoj način različiti ali u istom trenutku i sasvim isti.”

Melani Križanac, bacc. nauke o obrazovanju

“Za NLP sam čuo pre nekog vremena, s tim da nisam znao mnogo. Mislio sam da ću naučiti par dobrih tehnika da poboljšam komunikaciju. Nisam očekivao da će mi practicioner kurs izvući tlo pod nogama, rastaviti na elemente i presložiti me na najbolji mogući način. Najbolji metod za prevazilaženje prepreka koje sami sebi kreiramo.”

Goran Jakšić, dipl. oec.

CENA EDUKACIJE

Cena NLP Practitionera iznosi 148€ po modulu, ukupno 9 modula.

POPUST NA CELOKUPNU UPLATU

Ukoliko edukaciju uplatite u celosti, ostvarujete popust od 20%.

REZERVIŠI SVOJE MESTO I ISKORISTI 20 % POPUSTA

DATUMI I NAZIVI MODULA

24/25. OKT 2020 – PRVI KORAK

14/15. NOV 2020 – U MENI JE KLJUČ

05/06. DEC 2020 – FORMA SUŠTINE

23/24. JAN 2020 – SPUSTI LOPTU

20/21. FEB 2021 – POSLOŽI KOCKICE

20/21. MAR 2021 – NAŠI TEMELJI

10/11. APRIL 2021 – STRATEGIJE GENIJA

15/16. MAJ 2021 – BITI PRISUTAN

19/20. JUN 2021 – VELIKO FINALE

REZERVIŠI SVOJE MESTO I ISKORISTI 20 % POPUSTA

NAKON IZVRŠENE PRIJAVE NA E-MAIL ĆEŠ DOBITI PODATKE ZA UPLATU REZERVACIJE.

ČESTA PITANJA

ŠTA AKO NE MOGU DA DOĐEM NA NEKI OD MODULA? Ukoliko preskočite neki od modula, možete normalno nastaviti svoju edukaciju sa svojom grupom. Preskočeni modul možete posle nadoknaditi na dva načina: sa narednom grupom ili pojedinačno sa trenerom, ukoliko je materija modula adekvatna za individualnu nadoknadu.

KAKO TRENING IZGLEDA? Trening se sastoji od predavanja i praktične primene kroz vežbe. Ideja je da sve naučeno primenite već na licu mesta uz podršku i nadzor trenera kako bi sa treninga otišli sa već postignutim rezultatima.

KOLIKE SU GRUPE? Naše grupe sačinjene su od maksimalno 20 ljudi, čime svako od polaznika dobija priliku da postavi sva pitanja i reši nedoumice. Takođe je i trener u mogućnosti da se posveti svakom polazniku i prati njegov razvoj.

GDE JE SVE VAŽEĆI SERTIFIKAT? Sertifikat koji dobijate nakon edukacije je priznat od strane internacionalne NLP asocijacije sa sedištem u Švajcarskoj. To znači da, ukoliko budete želeli, vaše NLP školovanje možete nastaviti bilo gde u svetu. Sertifikat je na engleskom jeziku.

Details

Date:
October 24, 2020
Time:
9:00 am - 4:30 pm
Event Category:

Venue

Beograd

Organizers

Restart Project
Global Thinkers Hub
Go to Top