Loading Events
This event has passed.

U Hotelu Mona Plaza u Beogradu 21.decembra 2019. godine održana je Konferencija Dani Zdrave Komunikacije. Tim Restart projekta je ovim događajem uspešno zaokružio sezonu radionica i predavanja na kojima je komunikacija sagledavana iz različitih aspekata. Od holističke komunikacije, kao prave veštine, do digitalne i poslovne, kojoj smo svi svakodnevno izloženi.

Bilo je zadovoljstvo ugostiti profesorku, kulturologa Zoricu Tomić, paneliste i mlade eksperte u oblasti internet komuniciranja novinarku Tamaru Bogunović, blogerku Dijanu Kocić i pisca Bogdana Stevanovića, kao i biznis kouča Ivanu Blečić.

Svako iz svog ugla i veoma aktivno, u dijalogu sa prisutnima, pa do zajedničkog zaključka… Da je komunikacija sa sobom jednako važna kao i sa drugima, da je uspeh u svim sferama života uslovljen dobrom komunikacijom i da se bez iste danas ne može.

Veliku zahvalnost dugujemo pokroviteljima celog događaja, a to su  Mesmerie kozmetika, hotel Mona Plaza, Voda Voda i PMCollage, kao i mnogobrojnim učesnicima kojima se radujemo i na narednim događajima.

Tema koja neminovno prožima sve druge kojima se naš tim bavi i koja će izvesno ostati u fokusu i u narednim sezonama.

Details

Date:
December 21, 2019
Event Category:

Venue

Beograd

Organizer

Restart Project
Go to Top